Vlaams indoor kampioenschap skeeleren 2010

Zaterdag 13 maart 2010 werd de laatste manche gereden van het Vlaams Indoor Kampioenschap skeeleren. Deze vierde manche ging door te Tienen, de manches voorheen gingen door te Duffel, Brugge en Heverlee. 

Inline Team Brugge was goed vertegenwoordigd over deze vier manches. Zaterdag hadden de atleten de laatste kans om hun klassement te handhaven of te verbeteren.

Bij de pupillen jongens deed Florian Van den Saffele het uitstekend. Hij mocht als eerste een zilveren medaille in ontvangst nemen .

Shirley Coene (scholieren dames) zette haar beste skeeler voor en behaalde een knappe 7e plaats in het eindklassement.

Bij de juniors heren had Maxim Cosyn weliswaar de snelste benen. Hij mocht na de laatste wedstrijd dan ook de gouden medaille mee haar huis nemen.

Niettegenstaande de seniors heren aan deze wedstrijden mochten deelnemen, was de opkomst minimaal. Maar Inline Team Brugge had zijn liefhebbers quartet gestuurd en behaalde schitterende resultaten. Frederik Blanckaert mocht plaatsnemen op het hoogste schavotje, gevolgd door Justin Deschuytter, Jürgen Coene en Juhani Stevens.

Marieke Slembrouck heeft zich bij de seniors dames ook op het podium geskeelerd. Zij behaalde in het eindeklassement van het vlaamse indoor skeeleren een 2 tweede plaats.

Een goeie start van het seizoen. Ik stel voor om verder te doen op dit elan bij de buitenwedstrijden. Proficiat aan alle atleten die hun beste skeeler hebben voorgezet.

Nancy

 

Indoor Tienen Indoor Evergem

do, 18/03/2010 - 18:37