Skeeleren ... iets voor jou ?

Wens je jouw eerste stappen op skeelers te zetten, zin om aan je techniek of conditie te werken, ben je gebeten door de inline-microbe of kick je op snelheid op smalle wieltjes ?

Je kan bij ons terecht op elk niveau: van beginneling tot ervaren renners, jeugd of volwassen, als recreant of als competitierenner.
We bieden je meerdere trainingen per week, onder begeleiding van ervaren trainers, die ervoor zorgen dat je snel de kneepjes van het vak leert.

We trainen op de wielerpiste van Sport.Vlaanderen (Assebroek). In de winter trainen we ook indoor in het Tempelhof en in de sportzaal van Sint-Andreas Garenmarkt.

Geïnteresseerd ?

Neem contact op met het clubsecretariaat ([email protected]) of kom gewoon eens langs op de training en maak gebruik van de mogelijkheid om aan 3 proeftrainingen deel te nemen.

Lid worden kan vanaf de leeftijd lagere school en dit op ieder ogenblik van het jaar. Via deze link kan je je inschrijven. Eenmaal dit ingevuld en je lidgeld overgeschreven, ben je lid bij ons, en verzekerd via de Skate Vlaanderen.