Training

PLANNING zomer 2022

In juli en augustus traint iedereen samen om 19u. Je stopt om 20u of 20u30. Er is GEEN training op 21 en 28 juli. Er is ENKEL COMPETITIETRAINING op 19 en 26 juli.

De groep die normaal traint onder begeleiding van Marc & Jurgen kan pas terugkomen naar de trainingen vanaf 1 september (dus géén training voor deze groep tijdens de maand augustus).

WAT BIJ REGEN ?

De trainingen op Sport.Vlaanderen kunnen enkel doorgaan op een droge ondergrond – annuleren gebeurt via onze gesloten groep op Facebook (De Brugse Skeelerclub - BSC) of de daarvoor voorziene WhatsApp-groep rond 18u. Geen nieuws op Facebook of WhatsApp ? De training gaat door ! 

WINTER VERSUS ZOMERSEIZOEN

In het zomerseizoen trainen we buiten op de wielerpiste van Sport.Vlaanderen (Assebroek): op dinsdag en donderdag van 18u30 tot 19u30 voor de beginners, van 19u tot 20u30 voor de anderen.

Ons winterseizoen loopt van november tot en met februari. Voor de winter 2022-2023 is het nog niet duidelijk waar en wanneer we binnen zullen kunnen trainen. We zijn hierover in overleg met Stad Brugge die zich engageerde een oplossing te vinden. 

SCHOOLVAKANTIES

In de schoolvakanties trainen we als 1 groep, van 19u-20u30 (stoppen om 20u kan ook). In de maanden juli en augustus wordt er enkele weken niet getraind, de planning voor juli en augustus wordt in juni gecommuniceerd.