Onze waarden

Voor elk wat wils - Je kan bij ons terecht op elk niveau: van beginneling tot ervaren renner, zowel jeugd als volwassene, als recreant of als competitierenner. 

Kwalitatieve trainingen - onze gediplomeerde trainers, van initiator tot trainer A, en enthousiaste begeleiders staan voor je klaar op specifieke trainingsmomenten voor beginners of competitieleden of op gemengde trainingen verdeeld in niveaugroepen.

Respect van iedereen voor iedereen op de gemengde trainingen is een evidentie. Leren van elkaar. En begrijpen dat iedereen in functie van zijn doel een andere snelheid of intensiteit kiest.

In een vriendschappelijke, losse sfeer - tussen de ouders langs de piste, de renners onderling - klein en groot - en in omgang met de trainers, we streven naar een open communicatie, een vriendelijke goedendag, een welgemeende 'oeist ?'

Een open club - gastrijders van andere clubs zijn ook welkom.

Veiligheid boven - het dragen van een helm is verplicht op onze trainingen. En handbescherming is zeer sterk aanbevolen !

Sport-AXI-bonnen - wanneer u beschikt over Sport-AXI-bonnen via Stad Brugge dan kan u daar ook uw lidgeld mee betalen. Mocht het lidgeld dan nog een probleem vormen, spreek ons aan.

We onderschrijven ook de gedragscode voor bestuurders, sportbegeleiders en sporters zoals opgemaakt door Sport.Vlaanderen. Die zijn terug te vinden in bijlage.