Vlaams open kampioenschap 18 april 2010

 

De weergoden waren ons zeer goed gezind vandaag zodat de deelname aan het Vlaams open kampioenschap skeeleren voor Inline Team Brugge een blijde gebeurtenis werd.

9 atleten besloten om toch deel te nemen aan de wedstrijden niettegenstaande de zware paasstage van afgelopen week.

Op Florian Van den Saffele (pupillen jongens) stond geen maat. Hij skeelerde als een wervelwind en de eerste podiumplaats voor ITB was binnen: het hoogste schavotje dan nog.

Josephine Van den Saffele en Jasmina Vosté (cadetten meisjes) stonden bij de dames heel goed hun manneke. ITB had zijn tweede podiumplaats veroverd. Josephine eindigde tweede in het eindklassement. Jasmina legde beslag op een knappe vierde plaats.

Bij de cadetten jongens hadden Thomas Vosté en Kasper Vandenbroucke geen tijd op veel na te denken. Snelheid maken was hier zeker de boodschap. Thomas behaalde een vierde plaats in het algemeen klassement en Kasper eindigde op een 10e plaats

Shirley Coene (scholieren dames) en Jasper Demeester (scholieren heren) haalden het onderste uit de kan en behaalden respectievelijk een welverdiende  7e plaats en een 2e plaats

En dan…. was er nog geen koffie maar wel de wedstrijden van de juniors, seniors heren.

Mathias Vosté en ploeggenoot Maxim Cosyn moesten zich weren tussen de trein van Zandvoorde. Maar niet getroost. Mathias liet eens een stukje techniek zien en behaalde hierdoor een knappe eerste plaats. Maxim moest zeker niet onderdoen en behaalde op hetzelfde podium de bronzen medaille. Knap.

Proficiat aan alle atleten die na een zware paasweek toch nog de moed opleverden om mee te doen aan deze wedstrijden.

Nancy

zo, 18/04/2010 - 21:46