Alweer een seizoen voorbij

Na het EK-avontuur van Hanne, Warre en Sabrina startte het nieuwe schooljaar al direct. Velen gingen op zoek naar een sport voor het nieuwe schooljaar. Sedert 1 september verwelkomen we wel 25 nieuwe leden, klein en groot, vrienden en vriendinnen, broers en zussen, en zelfs een volledig gezin. We wensen iedereen mooie sportieve avonturen toe !

De laatste wedstrijden werden gereden in september, o.a. de marathon van Berlijn met zo’n 7 BSC’ers aan de start. Maar de echte kers op de taart waren de twee gouden medailles op het BK Liefhebbers, voor Saskia en Yoshi. 

Oktober sloten we af met de laatste training op Jan Breydel. De kwaliteit van de piste laat ons niet toe daar met de volledige groep te trainen. En elke dinsdag op 2 locaties trainers voorzien bleek geen evidentie meer.

Op naar het winterprogramma: outdoor op dinsdag op Sport.Vlaanderen, indoor op donderdag in de sporthal van Sint-Andreas Garenmarkt en indoor op zaterdag in het Tempelhof. En wie wil combineren met shorttrack is ook welkom op de BSC-shorttrack trainingen.