BK Marathon 2019

Op 2 juni organiseren we het BK Skeeleren Marathon voor seniores, liefhebbers, jeugd en cadetten. De jongere categorieën (scholieren, pupillen en miniemen) krijgen in een eigen jongerenwedstrijd een kortere afstand voorgeschoteld.

Voor een vlotte en veilige organisatie zal parkeerverbod ingevoerd worden van 10.00u tot 18.00u langs het parcours (Doornstraat - Zeeweg - Diksmuidse Heerweg - Oude Sint-Annadreef). Het parcours wordt ook afgesloten voor alle verkeer van 12.00u tot 18.00u. De bussen van De Lijn zullen een aangepast traject volgen. Beisbroek, Cosmix en Het Koetsenhuis blijven bereikbaar via parking Doornstraat komende vanaf de Gistelsesteenweg>Zeeweg.

Het programma is terug te vinden in bijlage.

Kom supporteren en zo onze sport ontdekken. Aan de bar (hoek Doornstraat/Jacob de Meyerestraat) is ook voor elk wat wils voorzien.

Wij danken Stad Brugge als partner voor de organisatie. Maar daarnaast ook Spanbeton Hollevoet - Supermarkt Euro - Behangdiscount Verplancke - Beautysalon Elke - Sport.Vlaanderen - 71Rentals - Bruges Metal Engineering - dak-art - Maveau - Belfius Assebroek - Liantis - Kinepolis en Coca-Cola.