4° Manche Indoor 2011


Voilà si, het Vlaams kampioenschap indoor 2011 zit er weer op !!

Dit keer werd het podium opgetrokken in Heverlee nadat vele renners nog  tijdens de 2 laatste wedstrijden een plaatste hoger op de rangschikking probeerden te bemachtigen.

Zo leek het of Ramses Debruyne bij de miniemen jongens opeens vleugeltjes kreeg tijdens de voorlaatste wedstrijd!

En heb je gezien hoe geconcentreerd Jeroen Hemeryck aan de start stond? Je kon zo van z’n gezicht aflezen dat hij vandaag niet van plan was om z’n plaats op de rangschikking aan iemand anders weg te schenken!

Florian Van den Saffele bij de cadetten jongens hield ook een tijdje de 2 de plaats bezet maar al na enkele ronden tijdens de 1ste wedstrijd moest hij ‘lossen’ wegens stekende pijn in zijn heup.  Pijn die ervoor zou zorgen dat de 2de wedstrijd van die dag door hem niet zou gereden worden.

Maar gelukkig waren Josephine Van de Saffele en Shirley Coenen er nog om de andere rensters bij de scholieren meisjes erop attent te maken dat ook ITB deelnam aan het Vlaams kampioenschap 2011!

De wedstrijd van de juniores/seniores dames en heren kleurde alvast rood en zwart want 4 renners van de 7 zijn populair bij ons. Horen jullie een belletje rinkelen als ik zeg:  Marieke Slembrouck of Jasper Demeester of Remco Vanhooren of Jurgen Coene????

Uiteindelijk kwam de eindstand over de 4 manches  uit de computer ‘gerold’ en konden de trofeeën uitgedeeld worden!

Marieke Slembrouck eindigde op de 4de plaats, net zoals Jurgen Coene. Remco Vanhooren mocht gaan staan boven het cijfertje 3 en Jasper Demeester reed uiteindelijk na 4 wedstrijddagen een knappe 6de plaats.

Omdat Scotty Pecceu deelnam aan de 3demanche staat z’n naam nu genoteerd naast de 5 de plaats bij de scholieren jongens.

Bij de scholieren meisjes is de 7de plaats gereserveerd voor Josephine Van den Saffele en de 9de voor Shirley Coene.

Onze Cadette Florian Van de Saffele mocht ondanks zijn blessure een 4de plaats innemen.

Jeroen Hemeryck reed een knappe 11de plaats bijeen en Jorne Neyrinck een 15de plaats door deel te nemen aan de 2de manche.

En dan onze allerkleinsten; Warre Van Damme en Ramses Debruyne, respectievelijk een schitterende  5de en een welverdiende 6de plaats.

Ook Hanne Dejonghe mogen we niet vergeten want door haar deelname aan de 1ste en 3de manche reed ze een sterke 12de plaats bijeen!!

En wat we zeker niet mogen vergeten is alle renners feliciteren voor hun  deelname en inzet tijdens 1 of meerdere manches !! Dus bij deze PROFICIAT!!!!!

ma, 21/02/2011 - 17:38