Toertocht trainingen starten begin maart ...

Vanaf 7 maart 2012 gaat ITB alweer van start met de toertochttrainingen. De training gaat elke woensdagavond door om 19 u. Om op tijd te kunnen starten is het aangeraden om een 10 tal minuten op voorhand aanwezig te zijn. De trainers staan al te popelen om jullie te begeleiden. De toertochttrainingen zijn vooral geschikt voor skeelerfanaten die genieten om in groep samen te rijden. De bedoeling is dat we met een of meerdere groepen samen (afhankelijk van de snelheid van de personen) op de weg skeeleren gedurende één tot anderhalf uur. Fun in groep gegarandeerd langs de mooie wegen rond Brugge.

Vanaf begin maart , gedurende 6 weken gaat de training door op de piste van Bloso center Julien Saelens.

Daarna gaat de training door op de piste van het Jan Breydel stadion voor een 2-tal weken. De conditie wordt geleidelijk aan opgebouwd, en in groep skeeleren wordt aangeleerd . We skeeleren onder het motto : iedereen vertrekt samen en komt samen aan ! We passen ons aan aan de snelheid van de traagste. Naargelang het aantal deelnemers en de snelheid die ze aankunnen wordt er in 2 of 3 groepen geskeelerd. Let wel : op het moment (begin mei) dat we in groep de weg op gaan moet je wel gedurende een tijd van minstens 15 minuten een snelheid van 18 km/u kunnen handhaven.

Wie mag meerijden ?

-          Alle recreantenleden van Inline Team Brugge die technisch ver genoeg gevorderd zijn om dit aan te kunnen. De trainers oordelen wie aan deze trainingen kan deelnemen.

-          Het is niet de bedoeling dat de competitierenners hieraan meedoen. Die hebben op woensdag hun eigen training bij Nancy.

-          Aan de ouders van minderjarige renners wordt gevraagd een attest te ondertekenen die hun zoon/dochter toelaat om op de openbare weg te skeeleren onder begeleiding.

 

BIJ NAT WEER GAAN DE TOERTOCHTTRAININGEN NIET DOOR

 

 

 

Voor verdere informatie kan je je altijd wenden tot Luc of Franky.