Vlaams kampioenschap skeeleren indoor - 1ste manche - 2 februari 2014

De kop is er af

Zo is het want op zondag 2 februari 2014 is de eerste manche van het Vlaams indoor kampioenschap skeeleren van start gegaan in zaal Tempelhof te Sint Pieters – Brugge, georganiseerd door Inline Team Brugge.

Niet minder dan 102 renners kwamen aan de start wat een bewogen dag met veel gejuich, geschreeuw, gemopper, uitbundigheid, verslagenheid, gejoel, etc. met zich meebracht. De “opgespaarde” winterenergie van de atleten kwam volledig naar buiten, soms met resultaat, soms zonder resultaat. De start van het nieuwe seizoen is uiteraard alweer een gewenning.
Niettemin mag ITB terugkijken op prachtige resultaten.

Zo behaalde Jitske Le Comte (pupillen meisjes) in het totaal klassement een schitterende 6e plaats. ‘Doe zo verder Jitske’

Bij de cadetten meisjes wilde Luna Laforce bewijzen dat zij ook op het podium kon klimmen. En dat deed ze zelfs met glans. Luna veroverde maar liefst 3x een eerste plaats. That’s the way to go girl!

Warre D’Hondt (scholieren jongens) was snel, zeer snel zelfs, in zijn snelheidsafstand. Hij kan tevreden terugkijken naar een 10e plaats algemeen.

Broer Simon (eerstejaars cadet) nestelde zich in de top vijf en hield daar stand. Gewoonweg prachtig.

Proficiat aan alle atleten, kzou zeggen: keep up the good spirit!

Ik wil ook alle medewerkers van Inline Team Brugge bedanken voor de ‘helpende handen’ wat een vlotte organisatie tot stand bracht.

En voor degenen die niet ‘tekstachtig’ aangelegd zijn, is er uiteraard ook het sprekende beeldverhaal!

De resultaten van de 1e manche vind je hier terug.

Nancy

ma, 03/02/2014 - 20:11